Njoftimet

Njoftimet e AAAPARR-se

Njoftim per Anulim

ANULOHET  konkursi  për  pozitat:    1 (një) punëtor teknik dhe    1 (një) punëtor ndihmës/pastrues. Per me shume detaje kliko ketu.  Lexo më shumë..

Ftesë për Ofertë

Ftesë për Ofertë  Lexo më shumë..

Anulohet konkursi i shpallura me dt. 07.02.2017

Anulohet konkursi i shpallura me dt. 07.02.2017  Lexo më shumë..

Njoftim per kandidatet per trajnim

Njoftim per kandidatet per trajnim  Lexo më shumë..

Konkurs per mesimdhenes

Per me shume informata shkarkoni kete dokumentacion  Lexo më shumë..

Për ne

Misioni ynë është qe t’i japim një shtytje dhe mbështetje te fuqishme zhvillimit te AAP-së në Kosovë, në përputhje me standardet evropiane. Në përmbushje të qëllimit, Agjencia synon të arrijë zhvillimin e AFP-së në lidhje me nevojat e teknologjisë moderne, tregun e punës dhe zhvillimit social të vendit.

Kontakti
AAAPARR
Ndërtesa MAShT-II pranë Fakultetit Ekonomik dhe Juridik- kati i III-të
Rr. Agim Ramadani p.n, Prishtinë
Tel:+ 38 (0) 200 20351
E-mail:xhevahire.pllana@rks-gov.net
Harta e shtrirjes regjionale
Shkurt 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28