Stafi dhe organizimi

Fikrije Zymberi

Fikrije Zymberi

U.d i Drejtor i Përgjithshëm i AAAPARr-së
Mendohije Krelani Istogu

Mendohije Krelani Istogu

Bashkëpunëtore  për çështje pedagogjike profesionale
Liridona Shala 

Liridona Shala 

Koordinatore Profesionale
Valbona Balaj

Valbona Balaj

Zyrtare e Personelit
Abetare Shabanaj 

Abetare Shabanaj 

Bashkëpunëtore profesionale për administrim të financave
Marigonë Buzuku

Marigonë Buzuku

Zyrtare për financa
Xhevahire Pllana

Xhevahire Pllana

Asistente Ekzekutive
Muhamer Ibriqi

Muhamer Ibriqi

Zyrtar për çështje pedagogjike profesionale

Të dhënat për kontakt

© Copyright AAAPARr. Të gjitha të drejtat e rezervuara