Vizitë e Ambasadorit të Luksemburgut në Kosovë, në Qendrat e Kompetencës Ferizaj dhe Prizren

Qendrat e Kompetencës në Prizren dhe Ferizaj janē themeluar dhe mbështetur nga projektet e mëhershme të Agjencisë për Bashkëpunim Zhvillimor të Luksemburgut në Kosovë.

Sē bashku me ambasadorin e Qeverisë sē Luxemburgut nē Kosovē z. Eric Dietz vizituam keto dy Qendra pēr tē parē dhe diskutuar mundësitë dhe strategjitë për rritjen e numrit të nxënësve që do të ndjekin mēsimin nē QK-Prizren nē tē cilēn u organizua punētori pēr kētē qēllim dhe zhvillimet e deritashme nē tē dy Qendrat e Kompetencēs.

Të dhënat për kontakt

© Copyright AAAPARr. Të gjitha të drejtat e rezervuara